Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller utåt - ur existens

Kvävande
Tyngande
Smärtsamt

Ner i mörkret, blodiga armar, trötta ögon.
Djupa sår i själen.
Tunga ord i sinnet.

Det jag aldrig kunde vinna gick ni andra bort med.
Era liv fortsätter, mitt är satt på paus.

Här står jag och skriker, men ingen hör.
Rummet är fullt och alla ansikten ler, men ingen hör.
Inte ens den minsta lilla reaktion, inte ens ett fladder i en ögonvrå.

Jag har gått förlorad och jag är inte längre med i den här världen.
Jag bara existerar




Fri vers av Rude Billy
Läst 359 gånger
Publicerad 2011-06-25 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy