Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 eller 2. Ensamhet känns för svårt

Mitt hjärta fylls av tomhet, av brutna löften och förlorade slag.
Mina sinnen är förmörkade av det faktum att vi inte längre är du och jag.
Min kärlek till dig kommer aldrig blekna, din plats i mitt hjärta kommer aldrig försvinna.

Jag försökte nå ut till dig men vet inte längre om du finns kvar.
Vill dela mitt liv med dig men du är helt klart onåbar.
Vet att mina ord gör dig illa, vill inte att du ska lida.
Kan inte hantera, behöver någon att konsultera.

Funderar länge och väl.
Vad vågar jag berätta, vad kan jag säga av allt det som vill ut.
Min värld är kantig och otydlig.
Vet inte vad som är rätt och fel när det gäller att öppna sig.

Kan inte hantera.
Du.

Älskar dig.




Fri vers av Rude Billy
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-12 15:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin text som nog många kan relatera till, bravo säger jag!
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy