Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskning är att beskriva




Ibland önskar jag att allt bara sjönk in
efter ett konstigt ljus stirrar jag mer
orden ser så placerade ut
i försök utan hämningsom jag strävar
än är det påtagligt vackert utanför
Med mitt fönster dansar träden imot
jag kan om jag får lov
att lägga handen min på ditt lår
för att känna efter är jag brännhet
men det ända positiva som kringgår
blir din harmoni
Ibland fryser hösten fast
ibland lite hastigt fram spelar jag på spel
för dig var jag någon falsk
Regnet faller när solen lämnade
platsen var att falla pladaskt
i vattenpölar simmar mitt samvete
Jag kan kantra där på hustopparna
Jag har alltid önskat att jag kunnat flyga
när jag tittar ner
Dom förbli små kryp i en stor samhällsröra
det är så jag känner
för det vardagliga är jag en bra poet .




Fri vers av daniele
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-29 22:12



Bookmark and Share


    Issand. VIP
trevlig, fin :)
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele