Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är nog allt du får se av mig


Jag tror på det här
som i den sista natten
det lyser om ditt rum
Jag stå utanför och andas emot
i en värld som himlen dimmar ner
har jag hoppats att du kanske ser
det varma och speciella i mig
Det ska bli kallt nu men jag klarar att stå kvar
men det är inget jag känner efter
tillsammans med natten är det något som vi alla saknar

Det här är den sista stunden
innan vi ser mörkret faller över våran by
och jag vet att det är över
men jag får tiden att gå ändå
Jag ser dig passera mellan rum
du är en passiv älskarinna i mitt blod
och jag som snart börjar lösas upp i massan
med tunga hoppets önskan
att kunna lyfta fridfullt från denna jord
Det här blir den sista känslan
innan jag ser mörkret falla i all ära
Jag är här nu och håller hårt om dig
men det blir nog allt du får se av mig .




Fri vers av daniele
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-04-29 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele