Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDAN DU LEVER



Om DU vill ge glädje till någon
som du önskar lycka

Gör det idag,

medan du lever,
medan du lever



Om Du vill ge en ros till någon

Ge den med kärlek idag,

medan du lever,
medan du lever...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 518 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-30 06:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sant blommor på graven ingen ser
tänk vad omtanke glädje ger
väldigt fint
2020-05-14

  R.R.R.
Gör det idag! Mycket bra!
2008-08-18

  anits VIP
Gör det idag en tanke mång
borde tänka i morgon kanske
vi inte har någon att ge en tanke
vackert fint skrivit
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic