Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS ELD



KÄRLEKENS ELD
är det som fyllde mitt hjärta

KÄRLEKENS ELD
är det som fyllde min själ


Hjärtat blöder
och
Själen dör


För att
DU
ljög Allt!




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-30 06:56



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej det är så underbart vackert uttryck med några få ord Bravo !
2020-05-06

    ej medlem längre
Smärtsam erfarenhet..
2019-01-29

  Yvonne Vigstrand
Att bli sviken gör ont...men jag känner din styrka och att du har gått vidare.
Bra skrivet!
Kram Yvonne
2008-05-01

  Cadena
Stark vändpunkt i sista strofen.
2008-04-30

    Mr.painter
Braaaaaaaaa
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP