Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG LITAR INTE MER



Jag litar inte mer
på kärlekens eld


Jag litar inte mer
på kärlekslängtans smärta


Jag litar inte mer
på återförenandets tidpunkt


Jag litar inte mer...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 754 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-30 06:59



Bookmark and Share


    Suz
Vackert men svårt och smärtsamt.

Hoppas att du en dag kan lita igen.
2008-05-26

  Yvonne Vigstrand
Svårt med brustet hjärta...men du kan alltid lita på dig själv!
Kram Yvonne
2008-05-01

  karenina VIP
när man blivit sviken och trampad på, då känns det just så, man litar inte mer.
2008-05-01

  Cadena
Det här tror jag många känner igen. Kanske egentligen som en nådd bottenpunkt , där insikten kommer om att något nytt behöver bli till.
2008-04-30

  Elaine.S VIP
När tilliten saknas så är det svårt att gå vidare
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic