Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens tredje öga





Stäng dina ögon
Dröm din tanke bort
Ta dig till den vackraste platsen du vet
Du vet att med tanken är precis allt möjligt
Där finner du inga hinder utan bara underbara möjligheter
Med den tanken i livet du kan komma vart du vill

Med tanken kan du ge dig själv fri
Bortom alla hinder som fanns förr
Där brinner tankens glöd
Du kan styra dina tankar precis vart du vill
Det är du så bestämmer var du styr dina steg
Ingen kan leva ditt liv
Sitt inte och vänta på allt som skulle kunna hända

Nu sluter jag mina ögon jag öppnar mitt tredje öga
Där finns precis allt jag behöver och vill ha
Där finns mina ängar
Mina blommor
Mitt hav
Mina små grusvägar
Min trollskog
Mina soldränktaklippor
Mina båtbryggor
Där finns mina parker
Där finns mitt egna
Där finns mitt eget slott
Paradis


Så slut nu bara dina ögon
Och öppna ditt
Tredje öga




Fri vers av Fånga dagen
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-30 17:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert och medryckande
helt underbart
2008-04-30

  Havsbris
vet inte vad ska jag
skriva mer, ibland ord
är inte noga eller
tillräcklig för att ge
någon den berömd
en förtjäner...

läs- och tänkvärde!!

jag använda mycket
den öga som gör mig
varm och glad som dina ord!
just nu behövde läsa sådana
verser, kraftulla...

TACK!
bokmärker !
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen