Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förra våren


Konstiga Människor

Det finns konstiga människor som ena
dagen vill träffa dig och pratar med dig
Och försöker fånga dig

Sen helt plötsligt dög man ej
utan någon förklaring
Sluta att ta kontakt

Jag bara inte förstår mig på
folk som först trycker på
sen försvinner bort

Dom simmar liksom åt två håll
Precis som fiskarna i havet gör

Kör med raka puckar när ni
visar upp ett slags intresse
för någon av det andra könet

Men som sagt livet är långt
Får jag hoppas på
Det kommer mång
Möjligheter att ge mig
Det jag verkligen behöver
Tro
Tillit
Kärlek
och Vänskap
ömhet
förståelse

Endast det bästa är gott nog åt mig




Fri vers av Fånga dagen
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-30 17:16



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
hehe ja, jag tycker att denna är kul eftersom dessa konstiga människor är män du skilldrar. Dem är märkliga varelser, absolut, jätte konstiga. Så underbara och så vilsna, precis som du beskriver med beslutsamheten som ändrar sig..osv.. Dem förtjänar absolut en skopa och det bästa är bra nog åt alla kvinnor... därför är så många kvinnor singlar för det finns inte så många män_niskor :)
2008-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Människor har så olikartade - och elakartade - motiv.
2008-04-30

  Havsbris
vi är lång borta för att
vara perfekta, man måste
prova för att välja, och
inte allt passar oss...

Till dig säger jag, som sade
till en vän,
Den som inte vill se
är inte värde att
tänka på, är alltid de
som förlorar... ;o)

Det var en väldigt fin
poem, rak i hjärtat...

ord och känslor på
plats!
2008-04-30

  anits VIP
Du är värd alla dina drömmar
Ha det gott
Kram
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen