Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem älskar



Jag tror jag känner igen
dem som gillar mig
men de som inte gör det
må de få en sten i skon
så jag ser vilka de är
när de går förbi




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-30 19:19



Bookmark and Share


  jokerdam
haha, härlig
2008-09-20

    sunnanvind
Finurlig tanke!Ler*
2008-06-09

  Carola Zettergren
Ah där var den...den förtretliga stenen!!!!:)
2008-06-02

  Carola Zettergren
Vasst poetat av dig!!!!
2008-05-01

  britt-marie VIP
mycket tänkvärt och välformulerat....
men tänk på stackars mig som haltar
på grund av artros, kommer jag fortsättningsvis
alltid att bli missförstådd nu??
B-M
2008-05-01

  Måna N. Berger
Håller med föregående: det var snällakt skrivet! (Fast, tänk om någon som älskar dig har råkat få skoskav och kommer linkande... då missar du kärleken!)
2008-05-01

  Michaela Dutius
DEt var en härlig text...kanske lite elak- men på ett \"snällt\" och tillåtet sätt.
2008-04-30

  noname_realmind
*S*S* Den här framkallade skratt!!
(Nu vet jag varför JAG får en sten i skon ibland... ;)
2008-04-30

    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärt och rakt på sak.
En text som är väl värd en stor applåd!
2008-04-30

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors