Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXISTERAR INTE LÄNGE



ALLT DRÄNKTES

OCH

FÖRSJÖNK I TANKAR

UTAN TÄNKANDE




JAG EXISTERAR INTE LÄNGE

I

DITT HJÄRTA



JAG EXISTERAR INTE LÄNGE ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 535 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-30 19:30



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Känns som ett vägskäl i livet....men glöm inte att du ska existera för din egen skull...du är kärnan!
Kram Yvonne
2008-05-01

    Issand. VIP
fasligt snyggt slut. jejejej.
heja!
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic