Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR DITT HJÄRTATS SPEGEL



NÄR DITT HJÄRTATS SPEGEL

BLIR REN OCH KLAR


KROPPEN OCH SJÄLEN FYLLS MED LJUS

DIN ANDE FÖRENAR SIG MED MIN ANDE


NU


DU ÄR JAG

OCH

JAG ÄR DU

I ALLT




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 639 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-30 23:12



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Åh så vackert förmedlat
Hjärtas spegel.
Blir berörd av dina vackra ord.
2022-01-28

  Fjellhuldra VIP
Åh så vackert förmedlat
Hjärtas spegel.
Blir berörd av dina vackra ord.
2022-01-28

  Hans Christian
Vacker kärlek! Fint förmedlad.
2009-07-30

    ej medlem längre
Vackert återgiven kärlek.
Men jag tror du skulle tjäna på
att inte skriva allt med versaler
som \"ögat\" ofta studsar för (enligt psykologiska teorier).
Annars fantastiskt vackert fångat
så jag applåderar!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic