Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://sv.netlog.com/vaniljtromb


män som hobby

 

en klan för kvinnor
transor och homosexuella män
heteromän får vara stödmedlemmar
laga sånt som är trasigt
och bidra ekonomiskt samt sexuellt

 och i vissa fall medverka som husdjur




Prosa (Prosapoesi) av sol
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-01 11:06



Bookmark and Share


    Melona
asgarvar...
2008-05-01

  Anders P VIP
annars hade jag börjat vänja mig vid tanken. Skönt att slippa ta ansvar och fatta egna beslut, ..och jag kan sjunga strupsång och lyfta ögonbrynen oberoende av varandra.
2008-05-01

  sol
men anders
du är min idol och kan få vara president
långhåriga män får vara med på dispens också
2008-05-01

    Herr Ångest
Jag tror tvärtom.. längre än så här kommer vi inte.. hehe

Vi upphöjda varelser på jorden med två ben och en k*k
2008-05-01

  Anders P VIP
så detta är alltså vad man reducerats till??
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol