Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG KÄNDE INTE MER RÄDSLA



Så snart jag nådde fram till hans enhet
blev jag en fågel,
vars kropp bestod av enhet
och
vars vingar var av evighet.

Det var som om någonting
hände i mitt hjärta
och
jag blev glad
och
fann välbehag i det.
JAG KÄNDE INTE MER RÄDSLA!




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-01 16:07



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
jaa, fullkomlig kärlek driver
ut all rädsla....
\"vars kropp bestod av enhet
och
vars vingar var av evighet\"
helt suveränt...bokmärks..
kb
2008-05-05

  Elaine.S VIP
Den här var väldigt bra ,skönt att slippa rädsla
2008-05-01

  anits VIP
Att inte känna rädsla
måte vara underbart
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP