Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droger.

jag skrev till min kompis att jag var i norge

hon läste att jag var på droger


knäppskalle.
jag går väl inte på droger?

fast jag har faktist en drog
egentligen flera

de har alla en speciell personlighet
alla är unika
de är mina vänner
mina bästa vänner

och de är min drog

så hon hade rätt
jag går på droger





Övriga genrer av greajt
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2008-05-01 19:48



Bookmark and Share


  DC
I löööööve drugs!
2009-03-22

  ps.inka
Frábært! Til ham!
2008-05-02

    Oprofessionell
gullig liten text, men jag skulle nog slopa de första med smsen då det liksom inte känns riktigt relevant på något sätt, samt kolla över ett litet stavfel på väl (väll)

men ja, väldigt gullig hyllning till dina vänner :)
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt