Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obehöriga äga ej tillträde

Om du hade fått vräka dig på mig.
Om jag hade svalt min stolthet.
Och låtit det ske.
Hade du inte vräkt mig då?

Jag vet att jag vräkte ditt ego.
Genom att vräka dig från min kropp.
Du tvingade mig.
Att stämpla mig med skylten.
Obehöriga äga ej tillträde.

Det hade varit skönt att slippa det.
Men tydligen var det nödvändigt.
Eftersom du aldrig förstod innebörden av ordet nej.




Fri vers av Glittra G
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-01 20:06



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
En del skall uppenbarligen bara krossas.
2008-05-02

  korpfjäder
men de där männen, de som vägrar ta ett nej - visst förstår de ordet, de bara låter bli att respektera det. Om man är så \"smart\" att man kan utöva utpressning, då har man ju räknat ut ett sätt att gå över gränserna - dvs man har förstått ordet nej, men försöker hitta andra vägar att få som man vill.
2008-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Olika aspekter på vräkning.

I dag snackade jag med en hemlös/bostadslös.
Frågade om han bodde kvar på ungkarlshotellet.
\"Det finns sådant som är viktigare\", svarade han.
Han uppgav också att han inte ville bo bland missbrukare.
2008-05-01

    Oprofessionell
underbar, på något igenkännande vis.
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G