Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var en gång/ och det som är nu







Ibland vill jag minnas den tiden vi var lyckliga och kära igen
För att göra smärtan mindre efter det som hände sen

Men du gjorde trots allt mig mycket illa så illa man kan göra någon

Tänker ibland har du verkligen glömt det vackra tiden vi hade
när du uppvakta mig som en prinsessa
Du kom med blommor ofta

Du hämta mig alltid med din bil vi åkte till till ställen ute i naturen
titta på vattnet låg på gräset och titta upp på himlen och låg
nära varandra

Du kalla mig alltid din snygging din fina ros eller mitt hjärta
har du glömt hur det var innan jag vart sjuk

Idag vet jag att du mig inte vill ha för du valde en annan
framför mig du gjorde mitt liv till ett helvete i 6 månader innan
du tog dina saker och försvann bort med henne

Kan du fatta hur jävla ont det gjorde mig hur du trasa sönder mig
hur du tog all min värdighet ifrån mig

Det har nu gått 2 år snart jag sitter ensam kvar som singel
vågar inte lita vågar inte lämna mig åt nån annan
Men jag har drömmar som finns i mitt hjärta

Jag fick aldrig höra ett förlåt från dig
Så illa som du burit dig åt
Det spjutet som du satte i mitt hjärta då
sitter ännu kvar

Men jag vet att jag är mycket starkare än du trodde
nu har jag kämpat för att hitta mig igen
Byggt upp mig ser mig som en vacker och värdefull människa idag
Jag har så många bra saker att ge

Utan dig har jag nu växt jag har skapat tavlor jag har målat
Jag har skrivit dikter du inte någonsin trodde jag kunde
Jag har vart med i en antologi
Jag har gett mig själv kärlek i mitt liv

Kärlek som du inte kunde ge mig dom sista åren
vi hade tillsammans

Nu vill jag verkligen gå vidare och släppa dig
Du tar för mycket energi av mig

Gå gå släpp mig nu

Släpp taget

Släpp mig nu




Fri vers av Fånga dagen
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-01 20:15



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Utelämnande och vågat skrivet. Dikten fångar en och man känner ett medlidande. Bra skrivet!
2008-05-02

  anits VIP
Energitjuvar ska man försöka
släppa taget om,det är inte lätt
tankarna kommer ofta tillbaka

en stor kram till dig
2008-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Det gör ont i mig när jag läser om ditt lidande.
2008-05-01

  Ilona _L
Go girl!
Gillar dessa rader speciellt mycket;

Jag har gett mig själv kärlek i mitt liv
Kärlek som du inte kunde ge mig dom sista åren
vi hade tillsammans
2008-05-01

    Oprofessionell
gillar att den är lång, du får så mycket mer sagt då känns det som och förmedlar känslorna starkare och starkare ju längre ner man kommer i texten, hinner sjunka in i den
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen