Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingenstans är ensamheten så stor som i sällskap...


..och annars då?

Ingen annan går
där jag går
Ingen annan trampar
mina spår

Ensam trots
folk omkring
Tomma ord
betyder ingenting

Ingen annan känner mina sår




Fri vers av Lia-Lej
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-01 20:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Precis!
Exakt så är det!
Tack för dessa ord!

Men just att det finns de som i alla fall uppriktigt försöker förstå är ju underbart!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej