Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rot lös

 

 

under foten känner jag jorden

mina rötter släpper sakta sitt tag

barken på min kropp lossnar bit för bit

lämnar mig naken utlämnad sårbar

 

jag sträcker mina armar uppåt

försöker nå en annan värld

vajar lite lätt i den ljumma vinden

nynnar med i koltrastens spröda toner

jag samlar hans svarta fjädrar

förvarar dem i min märg i mitt hjärta

 

och utan mina löv är jag chanslös

 

hur kan jag leva utan kärlek

leva utan dig

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-01 23:06



Bookmark and Share


    Askes
Mycket fin text!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol