Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den lilla tid vi har, tänk om vi skulle ta vara på den lära känna och vara rädda om varann mer än vad vi gör


DEN LILLA TID.......

Den lilla tid vi finns på vår jord
varför måste så mycket våld
elände och krig finnas

Den lilla tid vi har på jord
låt oss lära oss säga ordet
förlåt

Din lilla tid vi har på vår jord
låt oss ta vara på den och
älska varandra

Den lilla tid vi har på vår jord
låt oss ta hand om alla som
känner utanförskap,låt oss ta
dom till vårt hjärta,ge dom
av vår omsorg

Den lilla tid vi har på vår jord
och med vår natur,låt oss värna
om den,förvalta den så vara
barn och barnbarn,får uppleva
och njuta av den och allt vad
den har att ge

Låt vår tid här på jorden
få lysa av fred vänskap
trygghet och kärlek till
varandra och vår Herre

anits 1 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-01 23:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad det handlar om är att mänskligheten vänt Fridsfursten ryggen.
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP