Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningen förenar oss





Han promenerar långt i periferin

som han aldrig gjort förr

Där går han på sina

friska ben utan att

han behöver lida som förr

Tänk att han är tillbaks

till oss igen, utan att säga

Hej, här är Jag!

Han finns bland oss

kommer och går när han vill

Han uppnår sina känslor som förr




© Emilia Berg 27/4 –08







Fri vers av Emilia Berg
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-02 01:08



Bookmark and Share


  aftermath
fin text
lämpad för en far...tycks det mig
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg