Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att på djupet förstå vad innebörden av detta innebär


Livsprojekt

 

Endast i närheten av den älskade
finnes frid om någonsin

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 631 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-02 13:06



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Sanna ord. Det är likadant även efter det att den älskades kropp inte längre finns här på jorden, eftersom kärleken är evig. Applåd
2008-05-06

  Michaela Dutius
Visheten lyser från dina ord
2008-05-04

  noname_realmind
Underbart och vist livsprojekts-perspektiv!!
Jag måste bara älska det <---<---<3

(den lika stora frågan är:
VEM är den älskade...;)

**APPLÅDER**
**BOKMÄRKNING**
2008-05-02

  rebecca d
ja, det var ju det jag stavar på hela tiden...:-))
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth