Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försöker formulera något som har blivit fel..


..här, inte nu..

 

det går för fort

jag hinner inte med

 

- hej hur är det med dig?

- Jo, det är väl bra.. jag

- Nu ska jag ut med en vän, ha det så bra.

- Jaa, du får ha det så bra

 

Jag tar mig den tid jag behöver

och

blir därmed asynkron

med tiden

säger man mig

omöjligt på alla sätt

försumbar

 

- jag har inte tid att vänta på dig, säger du

 

kvar sitter jag

med huvudet på sne

och tittar på din kropp

när den hastar framåtlutad iväg, fort fort

 

kvar

mittemot mig

dröjer sig din öppna själ kvar

tveksam och frågande

 

hur förklara eftertänksamheten

så du förstår

att ta dig tid att finnas här

när du rusar iväg

 

du har missuppfattat

definitionen

att leva i nuet

 

att leva i häret

kanske

 

här

 

inte nu

 

tiden finns inte




Övriga genrer av micke marin
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-02 14:49



Bookmark and Share


  korpfjäder
Gillar ditt sätt att betrakta det där förbiilandet. Och vet, att möten bara kan ske i närvaro av de som ska mötas.
Barn förstår inte bråttom..... och antagligen har de rätt.
2008-05-02

  Lyckohäxan Enediel
Bra skrivet :)
Och din tanke känns så bra i den här...folk stressar av fel orsaker.
Så var det en härlig bild du bjöd på med själen som öppen dröjer sig kvar. Mycket bra :)
2008-05-02

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat och formulerat..det där
med tankar och tid är inte alltid så lätt att få ihop!!
bokmärker!!!
2008-05-02

  genni VIP
att leva här och nu,
är viktigt....
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin