Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det känns så skönt att dagarna som går mina tankar inte är hos dig hela tiden


DET HAR GÅTT FLERA DAGAR

Tänk,det har gått flera dagar
och mina tankar har inte gått
till dig

Har jag glömt dig?
Nej,mina tankar har jag fokuserat
på annat

Försöker låta mina tankar vila
i naturen på min balkong där det
nu börjat blomma

Jag känner mig lugnare,du tog
kanske för mycket av min energi

Tänker på dig på oss gör jag,vet
inte om vi har något att bygga vår
framtid på

Ditt foto ligger i lådan i mitt skrivbord,
tar inte fram det för att se på dig,
jag är så kluven,vill vara din vän
inom mig känner jag det räcker så
väl för mig

anits 2 maj 2008











Fri vers av anits VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-02 18:04



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
VACKERT!!!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP