Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minimalism

Två rangliga fötter
på en knotig planet
väggar vart man ser
flackande ögon blickar
havets hot mot steniga
stränder

allt lät så simpelt
så lätt

men världen är för stor
för mig.




Övriga genrer av lillapoeten
Läst 824 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-02 21:24



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Får jag fråga: kanske det i stället är så att DU är för stor för världen?
2008-05-29

  Solstorm
sista raden


mmmm....(!)
2008-05-02

    Olives
dikt som gillas!
själv är jag också för liten för världen.
tack
2008-05-02

  korpfjäder
världen är nog för stor för vemsomhelst som fattar hur stor den är. Det är väl bara det, att vi växer upp och glömmer bort det vi inte har kontroll på.
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel