Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet


I ditt hjärta
växer nässlorna
som brände mig
för länge sedan


Det är mörkt för mig
trots att
det är ljust
- jag är en olycksfågel -


Det var ödet som gjorde
att du kom igen
i mitt liv


ÖDET ville
att vi skulle
mötas igen,
mötas igen




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 647 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-02 22:01



Bookmark and Share


  Cadena
Älskar särkilt första strofen: \"I ditt hjärta/ växer nässlorna/ som brände mig/för länge sedan\". Orden är smärtsamt vackra och säger så mycket. Det nästan känns i huden .
2008-05-03

  anits VIP
Vackert vemodigt
mycket sorgligt
2008-05-03

    Mr.painter
Jättebraa
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic