Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde så skulle jag kväva dina älskade

Om jag kunde så skulle jag spotta dig i ansiktet.
Och dränka dig i lera.

Om jag kunde så skulle jag piska dina förljugna ögon.
Och skrapa bort hornhinnan.

Om jag kunde så skulle jag kväva dina älskade.
Och spy på dina blodiga armar.

Men jag kan inte det.
För jag är inte som du.
Jag är inte alls som du.




Fri vers av Glittra G
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-02 23:11



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Lömska skrevsparkar är fint.
2008-05-04

  korpfjäder
Så skönt att läsa en klok arg text!
2008-05-02

  Lyckohäxan Enediel
Oj sylvasst och rakt skrivet...uj!
2008-05-02

  häxanmara
De va bra att du inte va,,,, som han....
2008-05-02

  Marita Walldén
Otäckt, men mycket bra skrivet. Verkar vara en otäck människa som du känner eller det kanske bara är påhittat?
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G