Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ha en vän som vill väl Vår Far det är underbart


LYSSNAR TILL DINA ORD

Jag lyssnar hör dina ord
jag läser dom,tar dem till
mitt hjärta

Så skönt att ha någon,att lita på
Du min Far överger aldrig

Dom gånger jag tvivlat undrat
så har Du funnits där hjälpt mig
tillbaka

Du har alltid visat mig din omsorg
min räddare i nöden de har Du alltid
varit

När det börjar storma,när Du ser
min förtvivlan,då finns Du där,i orden
i sakramenten

Tron på dig och din son är det som
jag så ofta gläds över,tron kan ingen
ta i från,fast det varit dom som försökt

Nu är natten här, en dag är till
ända,en ny tar sin början,med
nya utmaningar och prövningar

Så låt mig nu gå in i nattens vila
i morgon tar jag nya tag med allt
vad det innebär

anits 3 maj 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-03 00:31



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Jag älskar ord.
VACKERT!
2008-05-03

  Elaine.S VIP
Hopp och tro som bär....
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP