Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valt avsked

Jag är en anhängare av text och kontext
Beroende av jagisk betydelse
Hängiven till egen innerbörd

Ge mig en uppgift och jag slutför den
Behöver du en vän är jag där



Jag är på väg till någon – ny- stans
Tåget väntar på folktom perrong

Livsresa

Arbetsmyran och energikorpen ska ut på färd
Jag vinkar av mina medresenärer




Fri vers av Deviance
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-03 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deviance
Deviance