Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Det som en gång ingått har utgått.
Tack och lov!
Alla var tillfälligt blinda-
inför ingen gick det utför.


Jag är utåt sett invändigt utskriven från mitt gamla jag.
Men jag känner att jag inåt är utvändigt inskriven.


Utvecklat eller invecklat?



Jag är intrasslad.


Jag är uttrasslad.

Både jag utanför och innanför.



Jag utvärderar mig själv!


Eller kanske invaderar jag?



Min insikt skildrar hur som helst min utsikt.





Fri vers av Deviance
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deviance
Deviance