Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är redan skrivet i tiden



Allt är redan skrivet i tiden ...

Jag ska inte älska någon efter Dig,
inte ens
i sömnen

Det är skrivet i tiden
Vilken kärlek
det varit

Blunda
och
räkna till 100

det är tillräckligt

Jag försöker att gå
utan att skada

Jag ska inte älska någon efter Dig,
inte ens
i sömnen

Allt är redan skrivet i tiden ....




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 875 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-03 13:44



Bookmark and Share


  friheten
Sorlig, men vackert
2008-05-03

  anits VIP
Så vemodigt
2008-05-03

  Louise. J
Wow..
(finner inga ord)
2008-05-03

  Elaine.S VIP
Ödesmättade kännbara ord
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic