Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill tacka er alla som kramat om mig i min mörka dikt tack för alla kommentarer






Idag låg jag i sängen länge kanske tillbringat 15 timmar i sängen sen igår
Tillslut går jag upp vid 11

Glömde att stänga av datorn igår och tänkte att jag måste snegla
på vad som hänt på Poeter.se sen igår kväll

Det som möter mig är en lång rad kommentarer meddelanden
och många applåder försöker skaka sömnen ur i mig fattar inte
att så många människor läst min mörka text

Jag som mest kände mig som en klagomur ett svart offermonster
med massa ångest inuti mig

Alla funderingar om hur framtiden ska bli för mig hur jag ska klara
livet alldeles ensam det är då det börjar koka i min hjärna
och all oro blossar upp

Jag vet att alla har sitt och jag är inte ensam men ibland så är
ensamheten mera påtaglig när man har många saker i huvudet
att tänka på och själv är jag en person som fort tänker
katastroftankar tror alltid att det värsta kommer att hända mig

Känns som om man är fångad i en bur med ett svart mörker
och man inte kan komma ut
Samtidigt som någon står på mitt bröst och vägrar
flytta på sig
Och samma tankar snurrar ändlöst runt

Jag vill tacka er alla för eran uppmärksamhet och värme
ni ger mig här på poeter

Många Kramar Anna-Karin





Fri vers av Fånga dagen
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-03 13:45



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
det ska vara trevligt att läsa sina komentarer här och du behöver dem just nu och det är bara och ta imot. så varsågod vännen. kram moalinn
2008-05-03

  anits VIP
Du är så väl värd att må bra
Kram
2008-05-03

  Ilona _L
Det är du verkligen värd!
Kram / Ilona
2008-05-03

    *Fyrklöver*
Du förtjänar vartenda ögonblick av uppmärksamhet :)
Hoppas att det kommer att bli lite bättre nu framöver. Kram på dig
// Tyra
2008-05-03

  Havsbris
hmmmm

du verkar mår bättre,
har solen kommit dit?

;o9 du är så välkommen
vännen, vad är vänner
för? Vi vinner med att
göra det rätta och den
bästa... ahhahahah

skönt att du fick tröst
på något sätt ;o)

kramis sötis ,o9
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen