Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så blev det sådär äckligt fint väder

 

Nej tack, jag vill inte ta någon jävla promenad i det skitfina bajsvädret med den skitskira vårgrönskan och se de där jävla tulpanerna som blommar redan nu för det skiter jag i Och jag vill inte höra om att allt i ditt liv är så jävla bajsbra och kärleken är stor och större och barnen rapar inte och att jag inte bryr mig om det ett endaste litet rövslick Eller att jag inte får ligga här och fisa i soffan och väldigt jävla mycket skita i att fånga den här jävla skitdagen Samt få höra allt jäkla skit som jag ju skulle ha gjort igår men inte kommer att göra den här bajsdagen heller.




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-03 19:21



Bookmark and Share


  micke marin
Skit i det då ditt jävla skithelvete.
eller jag menar
puss på dig sötnos
2008-05-03

  korpfjäder
Aha! Var det till dig surkärringens soffhörn försvunnit. Jag har sökt efter det hela dagen! Såg inte när du var här och la beslag på det. Jag hade glömt några adverb mellan kuddarna.
2008-05-03

  * Ammi *
för att inte tala om all hundskit som \"blommar\" just nu ..
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP