Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattbesök

 

min dörr är upplåst
som alltid

du smyger in
smygande lungt
ingen vaknar

du lägger ditt vackra
huvud mot mitt
nakna bröst
jag andas in dig

drar mina fingrar
genom ditt hår
låter doften av dig fylla mig

känner dina andetag

sedan hur du lämnar mig
ytterdörren slår igen

jag somnar om

 




Fri vers av Noomi
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-03 22:32



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Det lät så himla mysigt det här :)
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Noomi