Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men blev bara en parantes


Jag ville vara rubriken på din stora kärlek


med avstånd ser allt så lätt ut
men där, instängd i mars och kvart i, torsdag, 2001
vred sig varje sekund
för att inte gå och
i luften väntade dammkornen
på ditt svar

jag ville vara rubriken på din stora kärlek

och din skulder-hud med sina fjun
så nära

men hjärtslagen
var som basgångarna från en avlägsen fest
och din kropp

fjärrvärme




Fri vers av Alfie M
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-03 23:58



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Längtan i komprimerad form, dock ej mindre påtaglig för det - bra skrivet!
2008-07-17

    Den_Vackra
Älskar titeln!
2008-06-14

  jonas a
jättebra. härlig stämning. underbar titel
2008-06-14

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M