Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Champagnebubblande babbel mellan Tinasol peter l och Glittra G


Fyll mig med vätska så jag kan börja leva igen

Dina tankar droppar på mitt oskrivna blad.
Genom regntunga skyar.
In i mitt jag

Och jag regnar över dig.
Mina våta drömmar.
Torkar in i hud och lakan.

Ge mig bubblande champagne.
Så jag kan dränka mina sorger.
I en våt sorglös grav.
Dit inga tårar tränger in.

För det är endast genom vätska jag kan börja leva igen.
Så fyll mig.
Skölj oss tankfulla.




Fri vers av Glittra G
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-04 04:09



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Skölj oss tankfulla.
( går det att ta patent på en mening? )
2008-05-04

  korpfjäder
En liten träff sådär en lördagkväll... tänk så det kan bli!
2008-05-04

    Melona
den här var riktigt riktigt fin
och med flera schyssta välformulerade rader

lööööövli så att säga
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G