Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märganden

 

 

Det djupt andliga
är inomkroppsligt
skälvning i märgen




Fri vers av Rachel Roth
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-06-22 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth