Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hörde



Jag hörde en röst
från himlen som sa:

\" Jag älskar Dig \"



Jag lyfte mitt huvud
mot himlen
och såg Dig

Då jag vände mitt ansikte
från Dig
såg jag Dig
fortfarande vid havet,
vart jag än vände mig

Och

Jag vet nu
att Du vid havet
väntar på mig

Du väntar på mig ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 743 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-04 07:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Texten andas trygghet och omsorg....vackert
2008-05-04

  mare VIP
..vackert vemodig..
2008-05-04

  Cadena
En så vacker bild på en vision. Den berör mig starkt för att den är så enkel och ren, och för att den känns alldeles sann. De här raderna tycker jag mycket om: \"Då jag vände mitt ansikte/ från Dig/ såg jag Dig/ fortfarande vid havet/ vart jag än vände mig\".....\"Du väntar på mig...\"
2008-05-04

  anits VIP
En vacker längtande
text med en stänk
av vemod
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic