Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRASCHLANDNING (ett säkert sätt att få slut på skiten)

vi är de två
som inte skulle
erkänna att vi
älskar varandra
förrän det
störtande planet
redan nått marken

och vi skulle
aldrig erkänna
att vi köpt
oss fria

fast vi står
i skuld
till varandra


och du tog
bussen
åt fel håll igår
efter att jag
upptäckt att
du klyvt
din tunga för mig

och jag
är bara kär
i kärleken nu


förstås
som helt stigit
mig åt huvudet

så springer jag längs
dina trottoarer
skriker att
närsomhelst
kommer frälsningen

till alla
oss
som
inte förtjänar den




och du,

jag orkar
inte bry mig
mer om
alla felen
som jag
samlat på

inte heller om
alla de gånger
jag aldrig
varit bättre
än såhär

för
jag vet inte
säkert men
nu när planet
har krashat

tror jag
att jag skulle
kunna erkänna
att jag

älskar dig











Fri vers av RADIOANSIKTE
Läst 829 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-04 18:05



Bookmark and Share


  systra
BOKMÄRKT!! Grym du är!!! Grymt bra alltså =)
2009-10-07

  Emmelina
jag kunde inte sluta läsa. för det är jäävligt fint och det känns. den sista meningen kan egentligen tas bort, för det förstår man redan innan och det drar ner texten lite. det är bättre att säga för lite, än för mycket, i många fall. men ja, det här fångade!
2008-07-16

    ej medlem längre
alltså

du är ju bäst

om något

pyss :*
2008-06-28

  cecabom
vi är de två
som inte skulle
erkänna att vi
älskar varandra
förrän det
störtande planet
redan nått marken

so true! pricksäker beskrivning av den känslan. oh, så bra.
2008-06-02

    gnupung
* förstås

\"så springer jag längs
dina trottoarer
skriker att
närsomhelst
kommer frälsningen

till alla
oss
som
inte förtjänar den\"

PUSS
2008-05-11

    eventualiteter
jag vet inte vad jag ska säga.
DU ÄR SÅ FUCKING JÄVLA BRA.
(förlåt för att jag svär. men ibland behövs det liksom, för att understryka hur sjukt mycket jag menar det. ursäkta igen.)
och som hon under mig sa;
du gör mig underbart avundsjuk.
puss på dig&dina texter.
it\'s wooooonderfull.
2008-05-04

    lillapoeten
Du. Är. Mer. Än. Makalös. Du. Är. Typ. Bättre. Än. Hela. Världen.







(människa, du gör mig så avundssjuk! applåd applåd applåd applåd.)
2008-05-04

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Instämmer med föregående
Kanonbra
2008-05-04

    RebeccaW
underbar text, varje rad känns som små nålstick under skinnet, gud, vet inte vad jag ska säga. skitbra!
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

RADIOANSIKTE
RADIOANSIKTE