Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart slutar hon lyssna

ty hennes öron är fulla av lögn




Prosa (Novell) av AektaBlond
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-04 20:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det handlar ju om att ge kärleken till sanningen rum i sitt hjärta. Är det fullt av annat där så blir det ju svårt.
Som den där gången för längesedan när alla härbärgen var fullbelagda...
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond