Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dog av törst



En natt

såg jag

en stor ocean



Jag satt i mitten

av den djupa oceanen




Men ändå

dog jag av törst













Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 616 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-04 21:19



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

Fastnade för den här. I situationen, i metaforen. Funderade och blev litet visare...hälsar vännen Fredrik
2008-06-17

  johanna.i.tornet
TACK igen!!
2008-05-05

  anits VIP
Oj så vemodigt
2008-05-04

  mare VIP
..kärlekstörsten så uttorkande...mitt i oceanen.....
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic