Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdens bästa dröm






just nu har jag haft den bästa dröm man kan ha




det var mammas



dröm



tårta




Övriga genrer av Patrik Andersson
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-04 21:57



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
HAHA
så skevt
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson