Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På begäran av Tinasol. Temat är ljus dikt om livet eller kärleken.


Jag gillar att det bara finns du

Jag gillar att smaka på dina fingrar.
De känns underbara i min mun.
För att de är dina.
Och jag vet att de tillhör mig.

Jag gillar hur det känns att gå bredvid dig.
Och nudda med min ena arm mot din.
Hela tiden.

Jag gillar hur skönt ditt tunga huvud känns mot mina smala axlar.
När vi tittar på film tillsammans.
Och du till sist somnar på mig.

Jag gillar hur du tar tag i mig i sömnen och håller om mig.
Och hur du nästan börja gnälla i dina drömmar.
Om jag flyttar lite på mig för att det är för varmt.
Du måste ha mig nära.

Jag gillar hur du behöver mig.
Men inte kan erkänna det högt.
Utan låtsas vara så oberoende.

Jag gillar när du kallar mig vid mitt påhittade namn.
Och hur glad du låter när du skriker ut det i luren.
Tills jag börjar skratta.

Jag gillar hur du säger precis det jag vill höra.
Just innan jag ska skälla ut dig.
Eller jag kanske inte gillar just det.
Men jag kan ju inte vara arg på dig längre då.
Och jag gillar att du vet det.

Jag gillar att du är den enda som betyder något.
Även om det skrämmer mig.
Och även om det skrämmer dig mer.

Jag gillar att det bara finns du för mig.
Bara du.







Fri vers av Glittra G
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-04 22:34



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Önskar, att någon sa sådant till mej :)
\" bara mej och mej \" och ingen annan.

Gav inspiration den här :)

All Kärlek, och ljus.
2008-05-06

  Tina-sol
Jag blir genast nöjd med resultatet. Men frågan kvarstår...hade du en ljus positiv bild inom dig då du skrev den? då du läser det färdiga resultatet?
2008-05-04

  prinscess VIP
mycket vacker
2008-05-04

  korpfjäder
Sköna beskrivningar av den ofattbara kärleken.
2008-05-04

  Starfish-Aura
Super fint och krångligt komplext...precis som allt relationsrelaterat.

gillar som fan
//Mjao
2008-05-04

  Starfish-Aura
Super fint och krångligt komplext...precis som allt relationsrelaterat.

gillar som fan
//Mjao
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G