Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ungdjävlarna med sina fjolldrömmar om Storsta! Bunta ihop och slå ihjäl!


Karriärsmöjligheter.

Så du tycker dig vara för bra för att rensa fisk?
Jag har rensat fisk hela mitt liv som din farfar och
hans farfar före honom! Bete dig som folk!




Fri vers av J.Markus.K.Brännström
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 01:11



Bookmark and Share


  Tess the mess
Haha härligt ju!
Det är rätt, inte ska han tro att han är nå mer än så inte.
Rensa fisk är på riktigt.
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

J.Markus.K.Brännström
J.Markus.K.Brännström