Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faran i skyn

Ja ta mig Fan om måsjävlarna ska ta vår fisk!
Nu blir det till knivs för att försvara vår\'n rätt!




Fri vers av J.Markus.K.Brännström
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 01:13



Bookmark and Share


    J.M.B.
Fram med bössn och panga ne varend måsjevl innan
de bajsar på fiskn och tar våra arbetn!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

J.Markus.K.Brännström
J.Markus.K.Brännström