Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt försvinner med tiden



Du är som solen,

som när den reser sig

över horisonten

gör att stjärnorna försvinner,

men ändå består



Allt försvinner med tiden


men


Det är Du

och

dina vackra ord

som alltid består

som alltid består




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1035 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-05 19:02



Bookmark and Share


  Cadena
Riktigt fint Stela. Jag tycker om bilden med stjärnorna som försvinner när solen reser sig men ändå består.
2008-05-06

  mare VIP
..sann kärlek består...på gott och ont.....
2008-05-06

  Nasrin
vackra ord med smärtan!
2008-05-05

  Karl-Bo Lundstedt VIP
smärtsamt vacker..........
kb
2008-05-05

  Alfie M
Åh, vad fin!
Jag tyckte om tonen i denna lilla dikt.
Mäktig och enkel. Fin och vemodig.
En favoritkombination.
2008-05-05

  anits VIP
Underbara vackra ord
applåd och bokmärke
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic