Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ljuv natt med inlindade drömmar av välbehag


Nattens resa

Timmen är slagen.
Natten reder sig till ro.
Långt borta är dagens bekymmer.

Slut dina ögon.
Låt dig föras med i en
bedårande resa i drömmarnas land.




Fri vers av Piann VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP