Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ben & bankett - limerick

 

En hertig från staden Manchester
brukar hålla i matglada fester
När det kommer på tal
att han är kannibal
är de flesta av gästerna rester




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1293 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-05-05 21:38



Bookmark and Share


  aol
så elegant ruggigt, bravo limerickmaster,
2012-07-24

  limerick
Kapitulerar fullständigt för detta mästerverk. Är dessutom glad att jag inte var en av gästerna.
2008-08-03

  Della K
Helt GRYMT bra! ;)

Den sparar jag. =)

Tackitack!
2008-07-20

  Maud Li
Stilmässigt elegant och skitkul!!!
2008-06-02

  Bodil Sandberg VIP
Haaahahhahaaaa underbart bra!!!!!
2008-05-10

  swimsus@gmail.com
hahaha..
Underbart..
2008-05-09

  Blomster
Och då kan man ju undra: är de kvarvarande gästerna kannibaler de också (eftersom kannibalismen kommer på tal) eller ska de sparas till senare?

Återigen har du skapat en limerick som är en fröjd att läsa!
2008-05-07

    Noomi
hihi.. du är bara sååå
bra på det här..!!
2008-05-06

  Lyckohäxan Enediel
Haha! =) Helskönt!
2008-05-06

  Erik L
Den här var riktigt, riktigt bra! Hatten av och därtill en stark applåd.
2008-05-05

    pladask
hahahaha - fiffigt och fyndigt!
2008-05-05

  thyra
Skrattar gott åt denna härliga limerick :)
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP