Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven med en djup längtan att få sprida hopp och ljus till andra.
Denna dikt har jag tonsatt och sjungit in.



Din violin

Jag hade visst en dröm, en gång

att violin få spela

fast drömmen den slog inte in

men själv jag blev din fela

 

Nu spelar du mitt instrument

min själ är dina strängar

och tonen i mitt inre

kanske når till himlens ängar

 

Du låter stråken glida fram

i hjärtats dolda salar

ditt anslag leder tonen väl

mitt eko gärna svarar

 

Låt mig få va din violin

där du slår an ackorden

ja, använd mig som lockton

för bortsprungna på jorden




Fri vers av Siggesdotter
Läst 653 gånger
Publicerad 2005-06-22 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så underbart vackert du har skrivit och sjungit.
2013-02-08

  Nils Teodor VIP
Mycket bra! Jag tycker om känslan i dikten.
2009-05-11

  aftermath
vilken kärlek, vilken kärlek....mmm!
2006-05-12

  aniara
oj så vackert!
2005-06-24

  Rachel Roth
...vackert om att få vara ett instrument för att spridar hopp och ljus...
2005-06-23

  Ola Rydberg
Mm
gillade denna
vacker ton
i vacker dikt
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter