Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite framtidstankar.....en sådär 25-30 år framåt. Min dotter har då en dotter som är i samma ålder som hon själv är nu. Det mesta är digitalt etc...


Jag minns när min mamma lämnade in deklarationen

 

-Det är längesen nu

men du förstår

min kära dotter

att på den tiden

kom det ett papper

 

-Ja papper, du vet nästan som toapapper, fast hårdare.

 

-Sedan skrev hon

att allt var sant

och vi gick till

en stor byggnad

med korvgubbar

 

 

det minns jag alldeles säkert 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-05 23:48



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hihi helt suveränt..vem vet!?
2008-05-08

  Leif Furstedt
En kul liten inblick i framtiden :)
2008-05-07

  korpfjäder
Åh. Jag minns första gången jag var i stockholm, vilket råkade vara i inlämningstider och jag var rätt gammal- över tio år i alla fall. Ett bestående intryck av staden var kön till deklarationslådan. Men intill kön fanns en äkta korvgubbe. Det var det mest exotiska jag sett. Äkta korvgubbe!!!!
2008-05-06

  aftermath
det fanns en nära nog larvig respekt för auktoriteter då
jag ler igenkännade åt min egen reflektion
klä sig fint och tvättas innan besök hos doktor eller tandläkare*S*
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP